Visningsområde

Utställningsområdet avser främst utställningsområdet för ​​ Diagrammets slutliga effekt. Alla användarens mönster visas omedelbart i diagramvisningsområdet för att uppnå en förhandsgranskning i realtid

Förutsättning

När du har registrerat dig och loggat in i ChartCool anger du designverktyget online

Funktionsöversikt

Gränssnittseffekter

Funktionsöversikt

1. Displayområdet kommer att presentera strukturen utformad av användaren i realtid. Om det finns en onormal situation kan gränssnittet vara tomt eller en uppmaning om dataformatet visas. 2. Datakällan visar i realtid var data i det aktuella diagrammet kommer från

"Datakälla: malldata" Anger att data i det aktuella diagrammet kommer från exempeldata i den valda mallen "Datakälla: anpassade data" Anger att data i det aktuella diagrammet kommer från data som konfigurerats av användaren eller data efter att kraftdata ändrats