Tema- och bakgrundsfärg

Temat i diagrammet innehåller bakgrundsfärgen, diagrammets grundläggande färgområde och textens grundfärg. Bakgrundsfärgen avser främst bakgrundsfärgen i diagrammet.

Förutsättning

När du har registrerat dig och loggat in i ChartCool anger du designverktyget online

Funktionsöversikt

Gränssnittseffekter

Teman Vi tillhandahåller totalt 12 teman för alla att använda, den övergripande effekten är följande

beskrivning Temainställning Inställning av bakgrundsfärg
Gränssnittseffekter
tema

Bruksanvisning Användaren väljer ett av de teman som omedelbart ska tillämpas på det aktuella diagrammet Färgväljaren har många åtgärder
1. Välj en enda färg: klicka på färgblocket
2. Välj fler färger: du kan klicka på knappen för att välja
3. Ställ in transparens: Du kan konfigurera rullningshjulet nedan eller justera värdet 0-100
Ange den hexadecimala färgkoden: Ange den konfigurerade koden i inmatningsrutan för den hexadecimala koden och klicka sedan på knappen till vänster.