Online diagramfremstillingsværktøj
Hjælpecenter

Tema- og baggrundsfarve

Temaet i diagrammet omfatter baggrundsfarven, diagrammets grundfarveområde og tekstens grundfarve. Baggrundsfarven henviser hovedsageligt til baggrundsfarven i diagrammet.

Forudsætning

Når du har registreret og logget på ChartCool, skal du indtaste den online tegningsværktøjsdesigner

Funktionsoversigt

Grænsefladeeffekter

Temaer Vi tilbyder i alt 12 temaer for alle at bruge, den samlede effekt er som følger

beskrivelse Temaindstilling Indstilling af baggrundsfarve
Grænsefladeeffekter
tema

Anvendelsesvejledning Brugeren vælger et af de temaer, der straks skal anvendes på det aktuelle diagram Farvevælgeren har mange operationer
1. Vælg en enkelt farve: klik på farveblokken
2. Vælg flere farver: du kan klikke på knappen for at vælge
3. Indstil gennemsigtighed: Du kan konfigurere rullehjulet nedenfor eller justere værdien af 0-100
Indstil den hexadecimale farvekode: Indtast den konfigurerede kode i indtastningsfeltet for den hexadecimale kode, og klik derefter på knappen til venstre.