Online diagramfremstillingsværktøj
Hjælpecenter

Introduktion til designer

Efter at have logget ind på ChartCool, kan brugerne fuldføre design og produktion af alle diagrammer gennem ChartCool online tegning designer. Denne designer er kernemodulet i ChartCool platformen, og der er mange andre moduler.

Forudsætning

Når du har registreret og logget ind i ChartCool, skal du indtaste den online tegningsværktøjsdesigner og åbne "Data Configuration"

Strukturbeskrivelse (fra top til bund)

navn
Kombinationsdiagram
Linjediagram
Kolonnediagram
cirkeldiagram
spredningsområde
Kort
Radardiagram
varmekort
Rektangulært treemap
Solburst
Parallelkoordinater
Sankey- diagram
Tragtdiagram
Ordskydiagram
tema

Koordinattype

X koordinat
Y-koordinat
titel

forklaring

Visningsområde
Dataindstillingrutine
Y-koordinatX koordinat
GS
FG
FGA
MP
G
  GSEgenskaber
Kolonne
farve

Staksæt
Indstil venligst
baggrundsfarve

Kolonnebredde
gennemsnit

Top navigation

Den øverste navigation består af venstre og højre del, venstre side er redigering af diagrammets navn, og den højre side er hovedsageligt de følgende almindeligt anvendte knapper (opgraderingsmedlem, download diagram, del, brugerens hjemmeside, feedback osv.)

Skabelonvælger

Vis de skabeloner, der er udarbejdet af systemet til brugerne. Hver diagramtype har mange skabeloner, du kan vælge imellem. Du kan vælge en kategori og klikke på skabelonen for at bruge den (skabelonen vil bruge de brugerkonfigurerede data først. Hvis de brugerkonfigurerede data forårsager Hvis skabelonvisningen er unormal, kan du klikke på "Brug skabelondata" i "Datakonfiguration" for at gendanne skabeloneffekten)

Værktøjslinje

Værktøjslinjen indeholder hovedsageligt nogle almindelige funktioner (tema, baggrund, koordinattype, X-koordinat, Y-koordinat, titel, forklaring osv.) for diagramintegriteten af brugerhandlinger, som vil blive forklaret detaljeret i værktøjslinjen senere

Visningsområde

Udstillingsområdet henviser hovedsagelig til udstillingsområdet for ​​ kortets endelige virkning. Alle brugerens designs vises straks i diagramvisningsområdet for at gemme visningseffekten

Diagramindstilling

Diagramkonfigurationsområdet omfatter to typer (datakonfiguration og generel). Datakonfigurationen er forenet. Konventioner har nogle forskelle i forskellige typer af diagrammer. Du kan henvise til den tilsvarende type diagramkonfigurationsinstruktioner