Online-karttatyökalu
Ohjekeskus

Johdanto suunnittelijaan

Kun olet kirjautunut ChartCooliin, käyttäjät voivat viimeistellä kaikkien kaavioiden suunnittelun ja tuotannon ChartCoolin online-piirustussuunnittelijan avulla. Tämä suunnittelija on ChartCool-alustan ydinmoduuli, ja on olemassa monia muita moduuleja.

Edellytys

Kun olet rekisteröitynyt ja kirjautunut ChartCooliin, kirjoita online-piirustustyökalun suunnittelija ja avaa "Data Configuration"

Rakennekuvaus (ylhäältä alas)

nimi
Yhdistelmäkaavio
Viivakaavio
Sarakekaavio
ympyräkaavio
sirontakuvio
Kartta
Tutkakaavio
lämpökartta
Suorakulmainen puukuvio
Auringonpurkaus
Rinnakkaiset koordinaatit
Sankey- kaavio
Funktiokaavio
Word Cloud -kaavio
teema

Koordinaatin tyyppi

X- koordinaatti
Y- koordinaatti
otsikko

legenda

Näyttöalue
Tietojen määritysrutiini
Y- koordinaattiX- koordinaatti
GS
FG
FGA
MP
G
  GSOminaisuudet
Sarake
väri

Pinnasarja
Ole hyvä ja aseta
taustaväri

Sarakkeen leveys
keskiarvo

Ylänavigointi

Yläosassa navigointi koostuu vasemmasta ja oikeasta osasta, vasemmalla puolella on kaavion nimen muokkaaminen ja oikealla puolella ovat pääasiassa seuraavat yleisesti käytetyt painikkeet (päivitysjäsen, latauskaavio, jakaminen, käyttäjän kotisivu, palaute jne.)

Mallinvalitsin

Näytä järjestelmän valmistamat mallit käyttäjille. Jokaisessa kaaviotyypissä on paljon malleja, joista voit valita. Voit valita kategorian ja napsauttaa mallia käyttääksesi sitä (malli käyttää ensin käyttäjän määrittämiä tietoja. Jos käyttäjän määrittämät tiedot aiheuttavat sen. Jos mallin näyttö on epänormaali, voit palauttaa mallin vaikutuksen napsauttamalla kohdassa "Käytä mallin tietoja".

Työkalurivi

Työkalurivi tarjoaa pääasiassa joitakin yleisiä toimintoja (teema, tausta, koordinaattityyppi, X-koordinaatti, Y-koordinaatti, otsikko, selite jne.) kaavion eheydestä käyttäjän toiminnoissa, jotka selitetään yksityiskohtaisesti työkalupalkissa myöhemmin

Näyttöalue

Näyttelyalue viittaa pääasiassa näyttelyalueen näyttelyalueeseen. ​​ kaavion lopullinen vaikutus. Kaikki käyttäjän mallit näkyvät välittömästi kaavion näyttöalueella näyttötehosteen tallentamiseksi

Kaavion asetukset

Kaavion määritysalueella on kaksi tyyppiä (tietojen määritys ja yleinen). Tietojen kokoonpano on yhtenäinen. Konventioilla on joitain eroja erityyppisissä kaavioissa. Voit tutustua vastaavaan kaavion määritysohjeisiin.