Online-karttatyökalu
Ohjekeskus

Teeman ja taustan väri

Kaavion teema sisältää taustan värin, kaavion perusvärialueen ja tekstin perusvärin. Taustaväri viittaa pääasiassa kaavion taustaväriin.

Edellytys

Kun olet rekisteröitynyt ja kirjautunut ChartCooliin, kirjoita online-piirustustyökalun suunnittelija

Toimintojen yleiskatsaus

Liitännätehosteet

Teemat Tarjoamme yhteensä 12 teemaa kaikille käytettäväksi, kokonaisvaikutus on seuraava

kuvaus Teeman asetukset Taustavärin asetukset
Liitännätehosteet
teema

Käyttöohjeet Käyttäjä valitsee jonkin teeman, jota käytetään välittömästi nykyiseen kaavioon Värivalitsimella on monia toimintoja
1. Valitse yksi väri: klikkaa värilohkoa
2. Valitse lisää värejä: voit napsauttaa painiketta valita
3. Aseta läpinäkyvyys: voit määrittää vierityspyörän alla tai säätää arvoa 0-100
4. Aseta heksadesimaalinen värikoodi: kirjoita määritetty koodi heksadesimaalikoodin syöttöruutuun ja napsauta sitten vasemmalla olevaa painiketta.