Online-karttatyökalu
Ohjekeskus

Ylänavigointi

Yläosassa navigointi täydentää pääasiassa kaavion tietojen parannus-, lataus- ja jakamistoiminnot ja tarjoaa joitakin järjestelmän toimintoja, kuten jäsenyyden päivitys, palaute, tukikeskus jne.

Edellytys

Rekisteröidy ja kirjaudu sisään ChartCool ja kirjoita online piirustustyökalun suunnittelija

Toimintojen yleiskatsaus

Liitännätehosteet

nimi

Toiminto

Sarjanumero elementti Toiminto huomautukset
1 nimi Kaavion nimen syöttölaatikko kuvaus
2 Käyttäjän päivitys Käyttäjän jäsenyyden päivitysmerkintä, käyttäjät voivat ostaa premium-jäsenyyden tämän painikkeen kautta saadaksesi lisää oikeuksia.
3 Kaavion lataus Kun käyttäjä viimeistelee kaavion suunnittelun, hän voi napsauttaa tätä painiketta, ja kaavio luo JPG-kaavion ja lataa sen automaattisesti.
4 Kaavion osuus Kun käyttäjä on suorittanut kaavion suunnittelun valmiiksi, hän voi paikallisen latauksen lisäksi jakaa verkossa URL-osoitteen luomiseksi. Kun he saavat URL-osoitteen, he voivat myös tarkastella kaaviotehostetta yhdessä, ja jaetussa URL-osoitteessa on myös joitain animaatiovuorovaikutuksia.
5 Käyttäjän kotisivu Siirry käyttäjän kotisivulle, jossa käyttäjä voi tarkastella ja hallita kaikkia kaavioita, tietoja ja jakaa linkkejä.
6 Ohjekeskus Käyttäjät syöttävät ohjekeskuksen merkinnän ChartCool-kaavion suunnittelijassa.
7 Palaute ChartCoolin antamalla palautemerkinnällä käyttäjät voivat lähettää meille käytössä ilmenneitä ongelmia, toimintoehdotuksia, kommentteja jne.