Överst navigering

Toppnavigeringen kompletterar främst informationsförbättring, nedladdning och delning funktioner i diagrammet, och tillhandahåller vissa systemfunktioner som medlemsuppgradering, feedback, hjälpcenter, etc.

Förutsättning

Registrera dig och logga in ChartCool och ange online ritningsverktygsdesignern

Funktionsöversikt

Gränssnittseffekter

namn

Funktion

Löpnummer element Funktion anmärkningar
1 namn Inmatningsruta för diagramnamn beskrivning
2 Användaruppgradering Användarmedlemskap uppgradering post, användare kan köpa premium medlemskap via denna knapp för att få fler privilegier.
3 Diagramnedladdning När användaren har slutfört diagramdesignen kan han klicka på den här knappen, och diagrammet kommer att generera ett JPG-diagram och ladda ner det automatiskt.
4 Diagramandel När användaren har slutfört diagramdesignen kan de förutom att ladda ner lokalt också dela online för att generera en webbadress. När de tar emot webbadressen kan de också visa diagrameffekten tillsammans, och den delade webbadressen har också vissa animeringsinteraktioner.
5 Användarens hemsida Gå till användarens startsida där användaren kan visa och hantera alla diagram, data och dela länkar.
6 Hjälpcenter Användare anger hjälpcenterposten i ChartCool-diagramdesignern.
7 Återkoppling Feedback posten som tillhandahålls av ChartCool, användare kan skicka oss problem som uppstått vid användning, funktionsförslag, kommentarer, etc.