Online grafiek maken tool
Helpcentrum

Bovennavigatie

De bovenste navigatie voltooit voornamelijk de informatieverbetering, download en delen functies van de grafiek, en biedt sommige systeemfuncties zoals lidmaatschap upgrade, feedback, helpcenter, enz.

Voorvoorwaarde

Registreer en log in ChartCool en voer de online tekentool ontwerper in

Functieoverzicht

Interface-effecten

naam

Functie

Serienummer element Functie opmerkingen
1 naam Invoervak voor grafieknaam beschrijving
2 Gebruikersupgrade Gebruikerslidmaatschap upgrade entry, gebruikers kunnen premium lidmaatschap kopen via deze knop om meer privileges te krijgen.
3 Grafiek downloaden Wanneer de gebruiker het diagram ontwerp voltooit, kan hij op deze knop klikken, en het diagram genereert een JPG diagram en downloadt het automatisch.
4 Grafiek aandeel Wanneer de gebruiker het ontwerp van de grafiek voltooit, kan hij niet alleen lokaal downloaden, maar ook online delen om een URL te genereren. Wanneer ze de URL ontvangen, kunnen ze het grafiekeffect ook samen bekijken en heeft de gedeelde URL ook enkele animatieinteracties.
5 Gebruikershomepage Ga naar de startpagina van de gebruiker, waar de gebruiker alle grafieken, gegevens en koppelingen kan bekijken en beheren.
6 Helpcentrum Gebruikers voeren het helpcentrum in in de ChartCool grafiekontwerper.
7 Feedback De feedback-invoer verstrekt door ChartCool, gebruikers kunnen ons problemen ondervonden bij gebruik, functiesuggesties, opmerkingen, enz.