Online diagramfremstillingsværktøj
Hjælpecenter

Visningsområde

Udstillingsområdet henviser hovedsagelig til udstillingsområdet for ​​ kortets endelige virkning. Alle brugerens designs vises straks i diagramvisningsområdet for at opnå en real-time preview effekt

Forudsætning

Når du har registreret og logget på ChartCool, skal du indtaste den online tegningsværktøjsdesigner

Funktionsoversigt

Grænsefladeeffekter

Funktionsoversigt

1. Displayområdet vil præsentere strukturen designet af brugeren i realtid. Hvis der er en unormal situation, kan grænsefladen være tom, eller en prompt af dataformatet vises. 2. Datakilden viser i realtid, hvor dataene i det aktuelle diagram kommer fra

"Datakilde: skabelondata" Angiver, at dataene i det aktuelle diagram stammer fra eksempeldata i den valgte skabelon "Datakilde: brugerdefinerede data" Angiver, at dataene i det aktuelle diagram stammer fra de data, der er konfigureret af brugeren eller dataene efter ændring af kraftdataene